30 octombrie 1946 s-a născut Christopher Rees cunoscut ca si Chris Slade care este un muzician  rock si baterist, cel mai bine cunoscut ca membru al trupei  hard rock AC / DC. El este bateristul actual al  grupului, și  anterior pentru trupa in peroada 1989-1994 şi a luat parte la înregistrările pentru albumul „The Razor’s Edge“  precum si la  primul lor album live cu cantaretul Brian Johnson, AC / DC Live. 

El a revenit in trupa in februarie 2015 pentru a înlocui pe Phil Rudd pentru „Rock sau Bust World Tour”care a fost  acuzat de posesie de canabis şi amfetamine şi de proferare a unor ameninţări cu moartea.  Slade a cantat, de asemenea, cu Manfred Mann’s Earth Band 91972-78), Tom Jones, Toomorrow, Firm și Asia.

Slade s-a născut  în Pontypridd, Glamorgan, South Wales. El a lucrat cu Gary Numan, Tom Jones, Olivia Newton-John (în calitate de co-membri ai trupei Toomorrow), și Uriah Heep.

La mijlocul anilor 1980, Slade a cantat cu Paul Rodgers și Jimmy Page în Firm.  El a cantat  cu Pink Floyd , David Gilmour, și Gary Moore în turneul său mondial din 1989.https://youtu.be/2zv2ansJWd0

Slade utilizeaza tobe,  pedale și componente hardware Drum Workshop,  cinele Paiste,  drumheads Remo, LP percuție și Pro-Mark drumsticks. Înainte de a trece la DW,  a probat tobe, pedale și hardware Pearl .

Într-o carieră de peste patru decenii, formaţia australiană a lansat numeroase piese de succes precum „Back in Black“, „Big Jack“, „Thunderstruck“, „Black Ice“, „You Shook Me All Night Long“, „Let There Be Rock“, „Highway to Hell“ şi „For Those About to Rock (We Salute You)“. Cele 16 albume de studio ale trupei AC/DC (14 lansate pe plan mondial şi două lansate doar în Australia) s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Surse:https://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Slade…https://adevarul.ro ›

 

COMENTARII

Articolul precedent30 octombrie – CALENDARUL ZILEI…
Articolul următor31 octombrie – CALENDARUL ZILEI…
Lucrează la Evaluator de risc la securitate fizică din Făgăraş A fost comandant la M.A.I.- JANDARMERIA ROMANA. A studiat Master's in Public Administration la Universitatea "Bogdan Voda" Cluj A studiat la Profesional Security Division A studiat DREPT/STIINTE JURIDICE la Facultatea de Drept C- tin Dragan A studiat Inginerie mecanică la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu A învăţat la Colegiul National "Radu Negru", Brasov Trăieşte în Făgăraș Din Făgăraș, Brasov, Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here